Upp! Upcycling plastics

Upp! helpt organisaties (bedrijven, overheden) om plastic-afval-vrij te worden. Samen maken we duurzame en 100% recyclebare producten van uw plastic afval voor u.

Elk jaar voegen wij meer dan 300 miljoen ton plastic afval toe aan de enorme afvalberg die we al hebben. Minder dan 10% hiervan wordt hergebruikt of gerecycled. Om verbranding en storting drastisch terug te dringen en geen plastic in het milieu en de oceanen te laten verdwijnen, moeten we ons afval veel meer en veel beter recyclen en hergebruiken.

Upp! wil minstens 250 miljoen kilo plastic afval redden van verbranding, storting of uit de oceanen. Dat is onze ambitie voor 2025. We willen dit doen in minstens 5 verschillende landen en meer dan 10 steden plastic-afval-vrij maken met onze Upp! Circular Plastic Factories.

Waarom Techport?

Door de provinciale circulaire accelerator Go!NH is Upp! in contact gekomen met Techport en bleek het netwerk van Techport een ideale omgeving om het Upp! Technology & Development Center verder vorm te geven. Upp! is finalist van de Blue Tulip Climate Innovation Awards 2020 en deelnemer aan het Paris-based Plug and Play End Plastic Waste Innovation Platform van de Alliance to End Plastic Waste.

Contactgegevens

Website: https://www.upcyclingplastic.com
Contactpersoon: Jan Jaap Folmer

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op