MA-IT MyAutomation

MA-IT MyAutomation is de Kennis en Kunde leverancier voor de Industriële Automatisering. De software- en hardware engineers voeren mooie projecten uit voor gerenommeerde klanten in Nederland en het buitenland.

MA-IT MyAutomation is de Kennis en Kunde leverancier voor de Industriële Automatisering. De software- en hardware engineers voeren mooie projecten uit voor gerenommeerde klanten in Nederland en het buitenland. Het delen van kennis gebeurt vaak via IA Professionals Academy. Naast kleine systeem- en softskill trainingen voor engineers, omvat dit ook een compleet opleidingsprogramma waar ze engineers echt verder mee brengen.

Waarom Techport?

Op alle locaties waar we gevestigd zijn; Almere, Deventer, Eindhoven, Assen en Gorinchem werken we nauw samen met HBO en WO opleidingen om de engineer van de toekomst voor te bereiden op het vak Industriële Automatisering. Voor ons is Techport een logisch vervolg, waarbij onze ambities goed aansluiten; innovatie, samenwerken, gezondere arbeidsmarkt, duurzaamheid en een actueel opleidingsaanbod.

We hopen ook het MBO en meer maakbedrijven kennis te laten maken met onze diensten en onze engineers.

Contactgegevens

Website: MA-IT MyAutomation
Contactpersoon: Stefan Schriek

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op