25 mrt 2024

Juryleden gezocht voor racewedstrijd leerlingen

Op 17 en 31 mei rijden basisscholen en scholen uit het voortgezet onderwijs de finale van de RC Cup. RC staat voor Radio Controlled, wat betekent radiografisch op afstand bestuurbaar. Techport-scholen en scholen van buiten de regio nemen het tegen elkaar op. Wie heeft de mooiste auto? Wie heeft de beste teampresentatie? Voor de beoordeling van de teams zoekt Techport enthousiastelingen die de prestaties van de teams willen beoordelen. Het kost je een halve dag. Je krijgt er door het enthousiasme van de leerlingen een onvergetelijke dag voor terug.

Leerlingen vormen raceteam
Tijdens het RC Cup-programma vormt een klas leerlingen een raceteam rond een radiografisch bestuurbare auto. De jongeren komen in aanraking met techniek en leren samenwerken. De teams worden op de finaledag beoordeeld door een jury op het design van de auto, teamkleding, het logo, de teampresentatie en het sponsorplan. Ook het aantal gereden rondjes telt mee in het eindklassement.

Vier juryleden gezocht
Voor de jurering op 17 en op 31 mei zoeken wij vier juryleden. Je kunt aangeven op welke dag je wil helpen. Je bent in touw van 09.30 tot 13.00 uur. Voor een lunch wordt gezorgd. De basisscholen rijden op 17 mei, de teams uit het voortgezet onderwijs rijden op 31 mei.

Meer info en aanmelden
Voor meer informatie over het jureren bel je met: Erik de Mink: 06 – 537.37.563
Je kunt je aanmelden bij Hans Nooij van de Tata Steel Academy: hans.nooij@tatasteeleurope.com
Lees meer over de RC Cup en bekijk after movies van afgelopen jaren: https://www.techportal.nl/rc-cup

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op