Hoe werkt het?

In het Techport Innovation Centre werken innovatieteams. Innovatieteams bestaan uit talentvolle studenten, slimme onderzoekers, ambitieuze ondernemers en inspirerende docenten. De teams werken in een afgebakende periode van 3 tot 36 maanden actief aan bijvoorbeeld een nieuw product of dienst.

Technici zijn onmisbaar voor digitalisering van het onderhoud van installaties, het ontwikkelen van geavanceerde productieprocessen en de allernieuwste toepassingen van energie. Het Techport Innovation Centre krijgt een belangrijke rol in het opleiden van technici met nieuwe skills, vaardigheden en competenties. In dit centrum werken innovatieteams aan oplossingen waarmee efficiƫnter en schoner kan worden geproduceerd.

Innovatieteams

In het Techport Innovation Centre werken innovatieteams. Innovatieteams bestaan uit talentvolle studenten, slimme onderzoekers, ambitieuze ondernemers en inspirerende docenten. De teams werken in een afgebakende periode van 3 tot 36 maanden actief aan een nieuw product of dienst, aan een procesoptimalisatie of een energiezuinige toepassing. Zij focussen zich op zowel een schonere vorm van energievoorziening, op energie efficiƫntie in de maak- en onderhoudsindustrie en op de digitalisering van onderhoud. Ook komt er een fonds beschikbaar voor bedrijven. Dit fonds is bedoeld voor de aanschaf van proefinstallaties en project gerelateerde hard- en software.

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op