27
sep
2023
/ 14:00 -

Techport Techniektuin

Ben je als MKB’er op zoek naar een ongeschikte kandidaat? ‘Wacht niet op goed personeel, je kunt ze beter zelf opleiden!’

Op  27 september 2023 om 14.00 uur nodigen wij jou uit om een Techport Techniektuin neer te zetten waarmee we talent vinden en ontwikkelen voor de technieksector. 

Begin 2024 willen wij iedereen een plek geven om te leren en te laten ontdekken of een technisch beroep wat voor een kandidaat is. In 12 weken tijd kijken we wat mensen wél kunnen én rekening houdend met de ontwikkeling van de technologie. Naast de technische vaardigheden gaat het hier ook om sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. Drempels weg nemen en waardoor iedereen mee kan doen!

Het is een uniek en nieuw initiatief om nieuw talent te vinden, voor te bereiden op een baan in de technieksector. Een samenwerking van overheid, werkgevers en opleiders. Zie jij kansen om mensen samen met ons te ontwikkelen voor de technieksector met mogelijkheden om een kandidaten bij jou aan de slag te laten gaan dan willen wij met jou de Techport Techniektuin neerzetten. 

Ben je enthousiast en wil je een passende maatschappelijke bedrage leveren? Wij vertellen graag meer op 27 september. Meld je nu aan

Namens Werkgevers Servicepunt, Wij-Techniek en Techport.

Aanmelden Techport Techniektuin

Ik meld mij graag aan:

  • Naam
  • Functie
  • Organisatie
  • E-mailadres
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op